Доба в ООС: Окупанти чотири рази порушили «тишу», поранений боєць ЗСУ

Доба в ООС: Окупанти чотири рази порушили «тишу», поранений боєць ЗСУ

Укрінформ
За минулу добу російські найманці 4 рази порушили режим припинення вогню, один військовий ЗСУ дістав поранення.

Про це повідомляє штаб ООС у ранковому зведенні, передає Укрінформ.

"Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення, в порівнянні з попередньою добою, знизилась. Збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, при цьому 2 рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти двічі зривали «тишу» в зоні ООС, поранений український військовий

Відтак у напрямку Верхньоторецького противник вів вогонь із заборонених мінометів калібру 120 мм та артилерійських систем калібру 122 мм. Поблизу Мар’їнки російські найманці здійснили прицільний обстріл українських позицій зі стрілецької зброї.

В районі Лебединського окупанти застосували заборонені міномети калібру 82 мм, стрілецьку зброю, а також ручні та станкові протитанкові гранатомети, а в бік Водяного ворог вів обстріли зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Читайте також: На сході України окупанти проводять масштабні навчання з цивільними та резервістами — розвідка

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я – задовільний", - зазначили військові.

Також у штабі повідомили, що упродовж поточної доби, 26 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-