Окупанти п'ять разів зривали «тишу» у зоні ООС – стріляли з гранатометів

Окупанти п'ять разів зривали «тишу» у зоні ООС – стріляли з гранатометів

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 23 вересня, російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил, втрат серед українських військових немає.

Про це пресслужба ОС повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася. Збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у зведенні за добу.

За інформацією пресслужби ОС, у напрямку Південного окупанти вели турбуючий вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ в напрямку Південного

Зазначається, що поблизу Кримського російські найманці здійснили прицільний обстріл позицій ЗСУ з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Крім того, звечора окупанти тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї у бік Новолуганського.

Читайте також: Російські найманці відмовилися видати Україні тіло загиблого воїнаГармаш

"Військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських воїнів немає", - зазначили у штабі.

За його даними, протягом поточної доби, 24 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Як повідомлялося, 22 вересня збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню, зокрема двічі з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Два військовослужбовці Об’єднаних сил дістали вогнепальні поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-