Залужний не виключає спланованої дискредитації навчань «Об’єднані зусилля – 2021»

Залужний не виключає спланованої дискредитації навчань «Об’єднані зусилля – 2021»

Укрінформ
Вище військове керівництво країни готове протистояти можливим інформаційним провокаціям, спрямованим на дискредитацію стратегічних командно-штабних навчань Збройних Сил України “Об’єднані зусилля – 2021”.

Про це під час брифінгу заявив головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З настанням періоду проведення цих стратегічних командно-штабних навчань такі заходи (з дискредитації ЗСУ – ред.) тільки посиляться. Розповсюджуються фейки, маніпулюються різноманітні інформації, в тому числі, що стосується і неготовності військових, і захворюваності на COVID-19. Я вас запевняю, що ми це все розуміємо, працюємо не тільки ми, а й інші зацікавлені органи виконавчої влади нашої держави, і намагаємось з цим боротись. Можу єдине що сказати - що весь склад учасників до проведення цих навчань готовий, відповідно всі підрозділи, які мають залучатись, зайняли вихідні положення, жодного випадку захворюваності (на COVID-19 – ред.) не виявлено, це постійно контролюється. Ми готові до цих навчань, і ми їх обов’язково проведемо якісно», - сказав Залужний.

Читайте також: Навчання «Об’єднані зусилля-2021» матимуть п’ять інновацій - Залужний

Як повідомляв Укрінформ, стратегічні командно-штабні навчання Збройних Сил України “Об’єднані зусилля – 2021” (СКШН) відбудуться з 22 до 30 вересня. У навчаннях візьмуть участь до 12 500 осіб та понад 600 одиниць озброєння і військової техніки: танків – до 85 од.; бойових броньованих машин – до 420 од.; ракетних та артилерійських систем (калібром більше 100 мм) – до 50 од.; бойових кораблів (катерів) – до 20 од.; вертольотів (літаків) – до 30 од.

Участь у СКШН «Об’єднані зусилля – 2021» братимуть представники збройних сил Великої Британії, Грузії, Італії, Йорданії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії, США, Угорщини та Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-