Стало відоме ім’я бійця, який загинув учора в зоні ООС

Стало відоме ім’я бійця, який загинув учора в зоні ООС

Укрінформ
На Луганщині загинув військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила родом із Львівщини - 27-річний Роман Задорожний.

Про це у Фейсбуці повідомла волонтер, директор ГО ''Асоціація ветеранів та учасників АТО/ООС Кам’янеччини» Роксана Терлецька, передає Укрінформ.

«Страшна та болюча звістка прилетіла до нас з фронту. Вчора у зоні АТО/ООС поблизу Попасної загинув член нашої організації "Асоціація ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам'янеччини" наш земляк, Патріот, який боронив нас від перших днів війни і до останнього подиху, - Роман Задорожний», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У зоні ООС у серпні загинули дев'ятеро українських військових, 28 поранених

Зазначається, що 27-річний військовий був родом із Добротвору, служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила, яка дислокується у Яворові. У нього залишилася мама, сестри та брати.

Попередньо тіло Романа Задорожного привезуть на Львівщину в четвер, 2 вересня.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні 30 серпня, в зоні проведення операції Об’єднаних сил зафіксували 11 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Один військовий загинув, двох поранених доставлено в лікарняний заклад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-