Мешканців сходу України просять зберігати спокій — СБУ розпочинає масштабні навчання

Мешканців сходу України просять зберігати спокій — СБУ розпочинає масштабні навчання

Оновлено
Укрінформ
З завтрашнього дня, 13 серпня, в Донецькій та Луганській областях розпочинаються масштабні навчання СБУ, тому жителів просять поставитися з розумінням і зберігати спокій.

Про це в четвер, 12 серпня, кореспондентові Укрінформу повідомила керівник прес-служби СБУ в Донецькій і Луганській областях Галина Прищепа.

«Із завтрашнього дня, 13 серпня, Служба безпеки України розпочинає масштабні багатоетапні планові навчання. Представники СБУ звертаються до жителів Донецької області з проханням з розумінням поставитися до навчань, зберігати спокій і дотримуватися правил особистої безпеки», - сказала Прищепа.

Вона уточнила, що тренування триватимуть «орієнтовно до 5 вересня» на територіях Донецької та Луганської областей. Вони відбуватимуться в умовах, які будуть максимально наближені до реальних, тобто з використанням вогнепальної зброї та бронетехніки.

Прищепа також зазначила, що жителям регіону при пересуванні рекомендується мати при собі паспорт або інший документ, що засвідчує особу.

Читайте також: На полігоні «Широкий лан» - масштабні навчання: Зеленський спостерігав за стрільбами

Вона нагадала, що в разі виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб, їхню причетність до незаконних збройних формувань, потрібно негайно повідомити в Головне управління СБУ в Донецькій і Луганській областях. Дане управління має дві дислокації: в Маріуполі (тел. 0629-52-53-94) і в Сєвєродонецьку (тел. 06452-6-81-10, 06452-4-42-81).

Читайте також: Поблизу Миколаєва тривають масштабні військові маневри

Також Прищепа нагадала телефон довіри СБУ: 0-800-501-482 та телефони ГУ Нацполіції в Донецькій (0629-51-98-01) і Луганській (06457-0-51-88) областях.

«Всі дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства», - запевнила Прищепа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-