Армія готова дати відсіч агресору в разі вторгнення -  Генштаб ЗСУ

Армія готова дати відсіч агресору в разі вторгнення - Генштаб ЗСУ

Укрінформ
Збройні сили України готові оборонятися і дати відсіч агресору в разі повномасштабного вторгнення і спроб захоплення об’єктів критичної інфраструктури та стратегічно важливих об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це заявив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-майор Валерій Залужний, повідомляє Генштаб ЗСУ в Фейсбуці.

"Ми готові оборонятися і відбивати атаки противника, як у разі повномасштабного вторгнення, так і в разі спроб захоплення об’єктів критичної інфраструктури та стратегічно важливих об’єктів, зокрема оперативних аеродромів", - сказав Залужний.

Читайте також: Таран: Відпрацювання питань широкомасштабної оборони України особливо актуальне

Головнокомандувач відзначив, що з метою нарощування оперативних спроможностей органами військового управління сил оборони для управління об’єднаним угрупованням військ у ході виконання завдань з оборони визначених районів та об’єктів критичної інфраструктури з 9 по 13 серпня 2021 року одночасно на п‘яти загальновійськових полігонах та на острові Зміїний проводиться командно-штабне тренування з Командуванням об’єднаних сил та іншими органами військового управління Збройних Сил України із залученням підрозділів до практичних дій.

Читайте також: На острові Зміїний тепер є обладнання з контролю за надводними та підводними цілями

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський учора відвідав острів Зміїний у Чорному морі й перевірив готовність військових до його оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-