Місія ОБСЄ виявила десятки танків і гаубиць РФ поза межами місць зберігання

Місія ОБСЄ виявила десятки танків і гаубиць РФ поза межами місць зберігання

Укрінформ
Спостережна місія ОБСЄ виявила поза межами зберігання десятки танків, БМП, гаубиць бойовиків на полігонах біля населених пунктів Шимшинівка, Мирне, Круглик та ін.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС з посиланням на інформацію української сторони СЦКК.

«БПЛА малого радіуса дії СММ ОБСЄ на тимчасово окупованій території Луганської області зафіксував озброєння, розміщене за межами виділених місць зберігання, а саме 11 одиниць танків та 26 одиниць бойових броньованих машин на полігоні неподалік населеного пункту Шимшинівка, 30 одиниць танків, 9 одиниць самохідних гаубиць, 18 одиниць буксированих гаубиць та 101 одиниця бойових броньованих машин на полігоні, неподалік населеного пункту Мирне, 30 одиниць танків на полігоні поблизу населеного пункту Круглик», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ поблизу Пісків

Також зазначається, що на полігоні в районі населеного пункту Бойківське на тимчасово окупованій території Донецької області Місією зафіксовано 8 одиниць танків Т-64, розміщених з порушеннями встановлених ліній відведення.

Крім того, кремлівські найманці розмістили озброєння та військову техніку в зоні безпеки, а саме: на території населеного пункту Роздольне - 23 одиниці БМП, неподалік населеного пункту Кальміуське - 6 одиниць бойових броньованих машин та 1 одиницю 122 мм самохідну гаубицю 2С1 «Гвоздика».

«Зазначене свідчить про підготовку підрозділів російсько-окупаційних військ РФ та їх найманців до можливих бойових дій. При цьому варто наголосити на скупченні озброєння та військової техніки на полігонах тимчасово окупованої території Луганської області, які своєю чисельністю загострюють обстановку в районі проведення ООС», - заявляють в штабі.

В пресслужбі також наголосили, що збройні формування Російської Федерації продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнути домовленості.

Як повідомляв Укрінформ, у районі операції Об’єднаних сил впродовж минулої доби, 6 липня, та з початку цієї не зафіксовано порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-