СБУ виявила схрон бойовиків «войска Донского»

СБУ виявила схрон бойовиків «войска Донского»

Укрінформ
Служба безпеки України виявила у Луганській області прихований арсенал військових засобів ураження. Зі схрону, серед іншого, вилучено 126 артилерійських снарядів калібру 30 мм.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба СБУ.

“За оперативними даними, схованку облаштували у 2014 році учасники незаконного збройного формування «Всевеликое войско Донское». Зловмисники брали активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, бойовики закопали зброю і боєприпаси на відкритій місцевості поблизу пасажирської залізничної зупинки у місті Щастя та автомобільної траси Старобільськ-Донецьк. У тайнику правоохоронці також виявили: 12 гранатометних пострілів ВОГ-17; 90 вишибних зарядів до мінометних мін калібру 82 мм; понад 400 набоїв різного калібру; підривник артилерійського снаряду.

Читайте також: Служба безпеки викрила схрон снайпера «ДНР»

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України для встановлення і притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-