Поранені у 2021 році піхотинці отримають грошові премії

Поранені у 2021 році піхотинці отримають грошові премії

Укрінформ
Напередодні Дня піхоти, який згідно з Указом Президента відзначається щороку 6 травня, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський підписав наказ про нагородження грошовими преміями 35 військовослужбовців Сухопутних військ, які отримали поранення у 2021 році.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

«За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання бойових (спеціальних) завдань воїнами-піхотинцями механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, мужність і героїзм, виявлений у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України та з нагоди відзначення професійного свята – Дня піхоти», – йдеться у документі.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: З початку «перемир’я» загинули 16 українських воїнів, 69 поранені

Як зазначається, військовослужбовці отримають премії 5 та 10 тисяч гривень залежно від тяжкості поранення.

За словами Сирського, жодні гроші не повернуть людям здоров’я, однак така допомога є свідченням підтримки командування та поваги до подвигу військовослужбовців.

Премії виплачуються відповідно до Дисциплінарного статуту Збройних Сил України та наказу Міністерства оборони України «Про бюджетну політику МО України на 2021 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-