Доба у зоні ООС: окупанти вісім разів зривали «тишу»

Доба у зоні ООС: окупанти вісім разів зривали «тишу»

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська минулої доби, 21 квітня, вісім разів порушили режим припинення вогню на сході України, з початку цієї доби – ще три.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Фейсбуці.

"Протягом минулої доби, 21 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Так, неподалік населених пунктів Піски та Південне російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та протитанкового ракетного комплексу, а біля Шумів та Первомайська з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу селища Новгородське противник відкривав вогонь з бойової машини піхоти, а біля Кам'янки зі станкових протитанкових гранатометів. В районі Красногорівки російські окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: ОБСЄ знову виявила в ОРДЛО невідведені «Гради»

Про факт порушення з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Читайте також: ОБСЄ зафіксувала завантажені вагони на окупованому кордоні України з РФ

Станом на 7 годину ранку 22 квітня зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу населеного пункту Південне ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища Зайцеве – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пісків противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських бійців немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-