Окупанти минулої доби дев'ять разів обстріляли позиції ООС

Окупанти минулої доби дев'ять разів обстріляли позиції ООС

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська минулої доби, 20 квітня, дев'ять разів порушили режим припинення вогню на сході України, з початку цієї доби – ще три.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Фейсбуці.

"Протягом минулої доби, 20 квітня, було зафіксовано 9 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації", - йдеться у зведенні за добу.

Як зазначається, неподалік селища Південного окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, у передмісті Старогнатвіки - здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу населених пунктів Золоте-4 та Водяне, що на Донеччині, бойовики вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - зазначають у пресслужбі.

Читайте також: Окупанти скинули з дрона міни на житлові будинки в зоні ООС

За інформацією штабу, станом на 7 годину 21 квітня в районі ООС зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу населених пунктів Піски та Південне окупанти відкривали вогонь із мінометів 120-го калібру, а поблизу селища Первомайське - з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню, заявили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-