Окупанти готують списки на примусовий призов в ОРДЛО - розвідка

Окупанти готують списки на примусовий призов в ОРДЛО - розвідка

Укрінформ
Відсьогодні командування російських окупаційних військ на сході України протягом десяти днів уточнюватиме списки осіб, які призиватимуться до окупаційних першого та другого армійських корпусів примусово.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу повідомила речниця Міноборони Марія Сальнік із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

«Командування російських окупаційних військ з 20 квітня посилює заходи з вербування місцевого населення на військову службу до з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів. Так звані військові комісаріати окупантів на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях зобов’язані протягом десяти днів уточнити списки та наявність осіб, які призиватимуться примусово», - повідомила речниця.

Читайте також: Російський найманець в ОРДЛО стріляв з автомата у 15-річну дівчину - розвідка

Також Сальнік зазначила, що останнім часом відзначається постійне збільшення небойових втрат серед особового складу у підрозділах противника. Минулого тижня кількість небойових втрат збройних формувань Російської Федерації склала: безповоротних — 7, санітарних — 16.

Через поширення фейкових повідомлень і безпідставних звинувачень у російських та місцевих ЗМІ окупанти намагаються перекласти відповідальність за загибель та поранення найманців на Збройні сили України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-