Окупанти минулої доби сім разів зривали «тишу» у зоні ООС

Окупанти минулої доби сім разів зривали «тишу» у зоні ООС

Укрінформ
Протягом минулої доби, 24 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

"Неподалік населеного пункту ВОДЯНЕ, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь у бік позицій українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Поблизу АВДІЇВКИ – російсько-окупаційні війська вели вогонь у бік наших позицій з гранатометів різних типів та стрілецької зброї, а в районі ЛЕБЕДИНСЬКОГО – ворог здійснив обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції українських захисників поруч населеного пункту ШУМИ окупанти обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: РФ має припинити підживлювати розпалений нею конфлікт на сході України – посол Британії

Біля Богданівки окупанти вели вогонь по позиціях ЗСУ з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Читайте також: Безпілотник ОБСЄ зафіксував поблизу Луганська велике скупчення артилерії окупантів

Від початку доби, 25 березня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, біля Світлодарська, де збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-