На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий

Укрінформ
У зоні ООС внаслідок прицільного ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє ОТУ "Північ". 

Сьогодні, 18 березня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з артилерійського озброєння та автоматичної зброї неподалік населеного пункту Південне, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та врятувати життя не вдалося.

Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Фк повідомляв Укрінформ, за даними ОБСЄ, з 27 липня 2020 року, коли почало діяти нове "перемир’я", збройні формування РФ на Донбасі здійснили 882 порушення режиму припинення вогню, у результаті чого загинули 16 українських військових, ще 69 бійців ЗСУ отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-