У Краматорську вшанували пам’ять полеглих за Україну добровольців

У Краматорську вшанували пам’ять полеглих за Україну добровольців

Фото
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині відбувся меморіальний захід «Сила нескорених» до Дня українського добровольця.

Як передає Укрінформ, про це 12 березня повідомили в Донецькій обласній держадміністрації.

На заході була присутня Тетяна Сірченко, мати Андрія Сірченка, який захищав Україну в лавах добровольчого батальйону ОУН.

У Краматорську вшанували пам’ять полеглих за Україну добровольців/Фото: dn.gov.ua

До вшанування добровольців долучилися заступник командувача Об’єднаних сил генерал-майор Едуард Москальов, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, заступник Краматорського міського голови Олена Катальникова.

Читайте також: Для ефективної відсічі РФ потрібні тероборона і резервна армія - експертка

Присутні поклали квіти до меморіальної дошки Андрію Сірченку, який навчався у краматорському економіко-гуманітарному ліцеї №8 імені Василя Стуса.

Філашкін висловив слова подяки матері Сірченка за виховання сина, вручив квіти і подарунок від Донецької облдержадміністрації.

Читайте також: Кабмін спрямував 16,5 мільйона на допомогу учасникам бойових дій на Донбасі

«Ми маємо пам’ятати кожного, хто заради нашого майбутнього поклав своє життя під час російсько-української війни. Імена наших добровольців увійшли до «Книги пам’яті 2014-2020», яка була упорядкована та видана облдержадміністрацією у минулому році. Сьогодні ми передаємо екземпляр цієї книги школі», - сказав Філашкін.

Як повідомлялось, 14 березня 2021 року в Україні вдруге відзначатимуть День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-