На Донбасі за рік - 49 бойових втрат, із них чотири під час «тиші» - Мендель

На Донбасі за рік - 49 бойових втрат, із них чотири під час «тиші» - Мендель

Укрінформ
Із часу встановлення режиму припинення вогню на Донбасі українська сторона зазнала чотири бойові втрати, 18 бійців поранено. а загалом за рік від бойових дій загинули 49 українських військовослужбовців.

Про це заявила прессекретар Президента Юлія Мендель під час онлайн-зустрічі в Американській торговій палаті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уже зараз більше чотирьох місяців, як триває новий етап цього суцільного перемир'я з 27 липня, і головне, що нам вдалося зробити, - це зберегти життя людей. Зараз, за понад чотири місяці, є 4 бойові втрати, на жаль, вони є, тому що відбуваються провокаційні постріли з того боку, і 18 людей було поранено", - сказала Мендель.

Читайте також: «Тиша» на Донбасі, дороги й звільнення Марківа: українці назвали основні досягнення року

Речниця Президента поінформувала, що за цей рік всього було 49 бойових втрат, із яких чотири за чотири місяці "тиші", а 45 були за перші сім місяців.

Як повідомляв Укрінформ, із 27 липня на Донбасі встановлений режим повного та всеосяжного припинення вогню. Домовленостями передбачена заборона на наступальні та розвідувальні дії, на застосування вогневих засобів, зокрема снайперського обладнання, а також застосування дисциплінарних заходів за порушення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-