На полігоні “Широкий Лан” стався інцидент

На полігоні “Широкий Лан” стався інцидент

Укрінформ
Під час навчань окремої механізованої бригади оперативного командування "Північ" на полігоні "Широкий Лан" на Миколаївщині не спрацював ПТРК FGM- 148 "Javelin".

Як передає кореспондент Укрінформу, цю інформацію підтвердив генерал-майор Валерій Залужний - командувач військ оперативного командування «Північ», начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ військ оперативного командування «Північ».

"Джевелін не спрацював, ракета не вилетіла. Можливо, це помилка оператора, може щось інше, треба розбиратися, зараз точно сказати не можу", - сказав Залужний.

Читайте також: Бомбардувальники США увійшли в повітряний простір України, їх супроводжують винищувачі

Як повідомляв Укрінформ, 22-25 вересня в Україні проходить стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля - 2020», участь в якому беруть близько 12 тисяч осіб та 700 одиниць озброєння та військової техніки.

Метою навчання є нарощування оперативних спроможностей органів військового управління ЗСУ та органів управління інших складових сил оборони, здійснення ефективного управління військами і силами в ході ведення операції. Навчання проводяться на єдиному оперативно-стратегічному фоні, що наближений до імовірного характеру розвитку воєнно-політичної обстановки навколо України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-