Провокація окупантів на Донбасі була неприцільною — штаб

Провокація окупантів на Донбасі була неприцільною — штаб

Укрінформ
Упродовж дня 25 серпня російські окупаційні війська здійснили один провокативний постріл поблизу Хутора Вільний. Військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ОС.

«Від початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, противник здійснив один постріл з автоматичного станкового гранатомета біля Хутора Вільний. Збройна провокація була неприцільною і не загрожувала життю та здоров’ю наших захисників, тому військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат внаслідок ворожого пострілу немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на всіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою.

Крім того, в пресслужбі нагадали, що сьогодні в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» під час пересування між взводними опорними пунктами внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримали поранення двоє військовослужбовців Об'єднаних сил. Їх оперативно доставили до медзакладу і надали кваліфіковану меддопомогу. Стан здоров’я військових оцінюється як задовільний.

Читайте також: Окупанти відкрили провокативний вогонь біля Хутора Вільний

За інформацією штабу ООС, на місці події для з'ясування обставин підриву працює робоча група військової служби правопорядку ЗСУ та керівний склад бригади.

Як повідомляв Укрінформ, на Донбасі з опівночі 27 липня встановлено режим повного і всеосяжного припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-