Президент на Донбасі нагородив українських військових за мужність

Президент на Донбасі нагородив українських військових за мужність

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час перебування у зоні проведення Операції об’єднаних сил поклав квіти до пам’ятника загиблим військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам та вручив державні нагороди українським захисникам.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

«Для мене велика честь бути тут на відкритті такого пам'ятника. Тут написані важливі, відверті героїчні наші українські слова: «Ми б'ємося за те, чому немає ціни в усьому світі, – за Батьківщину». У нас єдина Батьківщина. Вона одна у нас – Україна. І ми не можемо її втратити. І ніколи не втратимо. Навпаки – повернемо все додому», – заявив Президент, звертаючись до українських військових.

Він висловив сподівання, що Україна стане такою ж великою, як і до початку війни на Донбасі, а також відзначив важливість дотримання режиму тиші.

«Упродовж останніх десяти днів у нас немає поранених, немає загиблих. І я вдячний перш за все вам, що ви бережете своїх побратимів. І це важливо. Важливо, що виконується режим тиші. Важливо, що завжди, якщо почуємо, що хтось хоче на нас колись де-небудь хоч трохи наступати, ви завжди дасте гідну відсіч», – наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський — про перемирʼя на Донбасі: Гарантувати нічого не можу, "тримаємо кулаки"

Президент також вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС. За особисту мужність, виявлену під час бойових дій, та зразкове виконання військового обов’язку Володимир Зеленський нагородив військовослужбовців орденом «За мужність» ІІІ ступеня та медаллю «За військову службу Україні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-