До Києва евакуювали 12 військових, поранених на Донбасі

До Києва евакуювали 12 військових, поранених на Донбасі

Оновлено
Укрінформ
З Харкова до Києва здійснили планову евакуацію 10 поранених та 2 хворих військовослужбовців. Наразі вони проходитимуть лікування у Центральному військовому госпіталі.

Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

«Сьогодні, 17 квітня, з Військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові, здійснено планову медичну евакуацію. Поранені проходили лікування у Харкові, де військові лікарі стабілізували їх стан та підготували військових до наступного етапу лікування.

До Києва евакуювали 12 військових, поранених на Донбасі/Фото: Командування Медичних сил ЗСУ, Фейсбук

Так медичним літаком Повітряних Сил Збройних Сил України десять поранених та двоє хворих військовослужбовців прибули до військового сектору аеродрому «Бориспіль», а згодом спеціалізованим транспортом їх доправили до Національного військово-медичного клінічного центру «ГВКГ» у Києві», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі від початку доби зберігається “тиша”

Як зазначається, наразі українські військові розміщенні у відділеннях центру та проходять діагностичне обстеження з метою подальшого призначення відповідного лікування. На даний час поранені та хворі забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації. За словами військових медиків стан їх здоров’я визначається, як стабільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-