Бойовики знову обстріляли українські позиції: є поранений

Бойовики знову обстріляли українські позиції: є поранений

Укрінформ
13 березня російсько-окупаційні війська вкотре здійснили обстріл позицій українських захисників поблизу населеного пункту Кримське.

Про це повідомили у штабі сил ООС.

"Противник вів обстріли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, внаслідок чого один український захисник отримав дотичне осколкове поранення голови. Військового доставили до медичного закладу та оперативно надали допомогу", - йдеться у повідомленні.

В ООС запевняють, що українці дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

Читайте також: Окупанти обстріляли із мінометів позиції ЗСУ під Лебединським

Окрім цього, російські окупанти в черговий раз здійснили обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

"Такі провокаційні дії збройних формувань Російської Федерації у зазначеному районі цілком очевидно мають на меті примусити підрозділи Об’єднаних сил відкривати вогонь у відповідь, щоб у подальшому звинуватити наших захисників у зриві Мінських домовленостей", - повідомили у штабі ООС.

Нагадаємо: з опівночі в п'ятницю збройні формування РФ двічі порушили режим припинення вогню, обстрілявши українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями видів зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-