Українська сторона просить ОБСЄ не допускати окупантів у пов’язках “СЦКК” у Станицю

Українська сторона просить ОБСЄ не допускати окупантів у пов’язках “СЦКК” у Станицю

Укрінформ
Українська сторона СЦКК звернулася до СММ ОБСЄ щодо сприяння в недопущенні перебування представників збройних формувань Російської Федерації у нарукавних пов’язках з написом "СЦКК" на ділянці розведення сил та засобів № 1 у Станиці Луганській.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у Facebook.

“Українська сторона СЦКК звернулася до СММ ОБСЄ щодо сприяння в недопущенні перебування представників збройних формувань Російської Федерації у нарукавних пов’язках з написом "СЦКК" на ділянці розведення сил та засобів № 1(Станиця Луганська) біля відновленої українськими спеціалістами частини мосту”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 11 грудня на Донеччині відбулася робоча зустріч української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) з представниками спеціальної моніторингової Місії ОБСЄ.

“Обговорено результати виконання заходів відповідно до Плану-графіку на ділянках розведення № 2 та № 3 і прилеглих до них територіях, а також проблемні питання координації та контролю ремонтно-відновлювальних робіт на об’єктах цивільної інфраструктури”, - повідомляють в ООС.

Керівник української сторони СЦКК Володимир Гаманенко поінформував координатора команди СММ ОБСЄ по взаємодії із СЦЦК Кайрата Асанова про повне виконання Україною взятих на себе зобов’язань щодо виконання заходів на ділянці розведення № 3.

Читайте також: Штаб ООС повідомляє про бійців окупаційних військ у камуфляжі РФ у Станиці

Також зазначається, що співрозмовники обмінялися оцінками безпекової ситуації на ділянках розведення, визначили шляхи подальшої взаємодії української сторони СЦКК та СММ ОБСЄ в Україні.

Повідомляється, що наступна робоча зустріч з групою СММ ОБСЄ запланована на 19 грудня після проведення чергового засідання ТКГ в Мінську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-