Зеленський у Станиці: На ділянках розведення — обстрілів немає

Зеленський у Станиці: На ділянках розведення — обстрілів немає

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що у трьох ділянках, де відбулося розведення сил і засобів, - Станиці Луганській, Золотому та Петрівському пострілів наразі немає.

Про це він заявив під час спілкування з журналістами у ходів поїздки до Станиці Луганської, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Найголовніше, що у трьох ділянках розведення — Станиці Луганській, Золотому і Петрівському жодних пострілів зараз немає, саме в ділянках розведення”, - зазначив Зеленський.

Він також проінформував, що міст через мосту біля Станиці Луганській через річку Сіверський Донець буде відкрито за два-три дні.

Читайте також: Окупанти запустили фейк про обстріли ділянки розведення у Петрівському - СЦКК

Як повідомляв Укрінформ, розведення військ на ділянці №3 в районі населених пунктів Богданівка – Петрівське Донецької області розпочалось 9 листопада о 12 годині за київським часом.

29 жовтня так само о 12.00 розпочався процес розведення сил і засобів з обох сторін на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

26 червня українські військові відійшли з позицій поблизу КПВВ "Станиця Луганська" в рамках відведення сторін від околиць Станиці Луганської.

Щоразу процес відведення тривав загалом протягом трьох днів. Після цього відбувається пошук і знищення мінно-вибухових загороджень, демонтаж фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення в межах визначеної ділянки. На 29 добу українська сторона має поінформувати про те, що усі заходи проведено, і, вже наступного дня, представники СММ ОБСЄ проводять верифікацію виконаних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-