Кленова арка-2019: в Україну на навчання приїхали військові з дев'яти країн

Кленова арка-2019: в Україну на навчання приїхали військові з дев'яти країн

Фото
Укрінформ
У Житомирі відкрилося двотижневе командно-штабне навчання «Кленова арка – 2009», у якому беруть участь близько 300 військовослужбовців із 9 країн.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Facebook.

"У столиці українського десанту – місті Житомир, на базі 199 Навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, відбулося урочисте відкриття багатонаціонального командно-штабного навчання "Кленова Арка - 2019". Навчання проходить за підтримки Збройних Сил Канади спільно з військовослужбовцями Збройних Сил Литви, Польщі та України, загалом за участю міжнародних партнерів з дев’яти країн: Грузії, Болгарії, Канади, Литовської Республіки, Республіки Польща, Республіки Північна Македонія, Румунії, Чорногорії та України", - йдеться у дописі.

Відкриття навчання «Кленова Арка - 2019» у Житомирі / Фото: Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Читайте також: До Естонії прибули 18 британських танків Challenger

Зокрема, у навчанні візьмуть участь військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади та офіцери Десантно-штурмових військ, які виконують завдання в складі Литовсько-Польської-Української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького (ЛитПолУкрбриг). Українські десантники беруть участь у такому навчанні вже восьмий рік поспіль.

Зазначається, що під час навчання учасники відпрацьовуватимуть різні завдання за допомогою системи імітаційного моделювання бойових дій JCATS.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-