Канадські військові провели ротацію в Україні

Канадські військові провели ротацію в Україні

Фото
Укрінформ
Канадські військовослужбовці, які беруть участь у тренувальній місії UNIFIER, провели ротацію в Україні.

Про це йдеться у повідомленні Збройних сил Канади в Україні у Facebook

“Місія незмінна, обличчя нові в операції UNIFIER. Підполковник Джефрі Туп перейняв командування Об'єднаної оперативно-тактичної групи-Україна від підполковника Фредеріка Коти у п'ятницю у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки поблизу с. Старичі. Близько 200 нових військовослужбовців Об'єднаної оперативно-тактичної групи-Україна раді продовжити плідну працю своїх попередників”, - йдеться у повідомленні.

У Збройних силах Канади пообіцяли продовжувати роботу із посилення українського війська.

“Всі ми з нетерпінням очікуємо співпраці з багатонаціональними партнерами, з якими ми працюємо разом над підтримкою програм по розбудові спроможностей силових структур України”, - зазначили канадські військові.

Вони також привітали своїх колег, які повертаються додому, “з прекрасними спогадами про неймовірну країну та чудові багатонаціональні стосунки”.

Читайте також: Канада завжди підтримуватиме Україну - Фріланд

Як повідомлялося, у рамках операції UNIFIER близько 200 канадських військовослужбовців із 2015 року проводять заняття із українськими військовими та представниками силових відомств. За чотири роки через канадське навчання пройшло більше 10 тис. українських воїнів.

Фото: Facebook Збройних сил Канади в Україні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-