Кількість генералів у Держприкордонслужбі скоротять удвічі - Дейнеко

Кількість генералів у Держприкордонслужбі скоротять удвічі - Дейнеко

Укрінформ
Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко заявляє, що завдяки реформі вже скоротив велику кількість генеральських посад у відомстві і готовий йти далі у цьому питанні попри перепони.

Про це він сказав у розмові з журналістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У ДПСУ штатна чисельність генералів становила 54 посади. На момент мого призначення на посаду 38 осіб мало звання - генерал. Після реформи по адміністрації ми скоротили 6 посад генералів. А в завершення реформування у нас має залишитись лише 19 генералів”, - сказав Дейнеко.

Він також зауважив, що реформу у відомстві рядові працівники ДПСУ сприйняли на “ура” . Їм буде збільшено фінансування, через скорочення машин в адміністрації зможе виділятись більша кількість пального.

Читайте також: Глава ДПСУ попереджає про звільнення 100% персоналу підрозділів, де виявлять корупцію

“Звичайно, ті, хто обіймав посади генералів, вони незадоволені і ображені. Вони вважають, що їх незаконно позбавили посад і привілеїв”, - додав голова ДПСУ.

Дейнеко підкреслив, що вважає свої дії цілком законними, і може зустрітись у суді з тими, хто невдоволений. “У мене є досвід, у свій час я 4 роки відстоював свою правоту у суді і виграв”, - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-