Поліція продовжить нести службу у Золотому та Катеринівці попри розведення сил

Поліція продовжить нести службу у Золотому та Катеринівці попри розведення сил

Фото
Укрінформ
Незважаючи на анонсоване розведення сил на ділянці поблизу м. Золоте, поліцейські продовжать нести службу у м. Золоте-4 та с. Катеринівка та забезпечуватимуть безпеку громадян.

Про це заступник голови Національної поліції України Вадим Троян заявив під час зустрічі із жителями м. Золоте-4 Попаснянського району, що межує з окупованої територією, повідомляє пресслужба МВС.

Село Катеринівка напередодні розведення сил / Фото: Укрінформ

"Незважаючи на анонсоване розведення військових сил на ділянці поблизу м. Золоте, поліцейські продовжать нести службу у м. Золоте-4 та с. Катеринівка", - йдеться в повідомленні.

Зі слів Трояна, у м. Золоте-4 буде особистий прийом громадян начальником поліції Луганської області Сергієм Колесником для вирішення всіх нагальних проблем жителів, що входять до компетенції поліції.

"Ми вже маємо приклад успішної роботи правоохоронців після розведення військ у стратегічному смт. Станиця Луганська. Там місцеві жителі теж мали побоювання щодо своєї долі після переміщення військових на нові рубежі. На передовій лінії тоді опинилися бійці батальйону поліції "Луганськ 1", нацгвардійці та прикордонники. І вони у повному обсязі виконують покладені на них завдання щодо забезпечення правопорядку і безпеки українських громадян", - зауважив Троян.

Золотому протестували проти розведення сил / Фото: Укрінформ

Читайте також: Зеленський зібрав на нараду силовиків: говорили про розведення військ

Окрім цього, під час зустрічі із головою Військово-цивільної адміністрації м. Золоте та с. Катеринівка Вадим Троян обговорив безпекову ситуацію у цих населених пунктах.

Як раніше заявляв Троян, сили МВС продовжують охороняти український суверенітет у Станиці Луганській.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-