Окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, поранений український боєць

Окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, поранений український боєць

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку цієї доби відкривали вогонь 7 разів. Один український військовослужбовець зазнав поранень.

Про це під час брифінгу поінформував речник Міноборони Максим Праута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від початку поточної доби станом на 12.30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 7 разів. На Луганському напрямку двічі з боку Доломітного були обстріляні опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Новолуганського. Після 1-ї ночі противник тут випустив 8 мін 82-го калібру і застосовував підствольні гранатомети. А після 11-ї години тут знову розривалися 82-мм міни і лунали кулеметні черги”, - сказав Праута.

За його словами, 4 обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку. “Двічі, вночі зі стрілецької зброї, а вранці з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, ворог обстрілював військовослужбовців Збройних сил України, які виконують бойові завдання в районі Павлополя", - підкреслив Праута.

Він також зазначив, що українські бійці, які перебувають на підступах до Авдіївки, вранці були змушені відповідати на вогонь з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, який окупанти протягом пів години вели з боку Спартака.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Зайцевого, Кримського і Павлополя

"За наявною інформацією, за поточну добу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил дістав поранення. Наразі військові медики надають йому необхідну допомогу", - сказав Праута.

Як повідомлялося, впродовж минулої доби окупанти 24 рази обстріляли українські позиції на Донбасі. Один військовослужбовець зазнав поранення, а ще один отримав бойове травмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-