Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Зайцевого, Кримського і Павлополя

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Зайцевого, Кримського і Павлополя

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби 2 жовтня станом на 12.30 шість разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі
Про це під час брифінгу поінформував речник Міноборони Максим Праута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Від початку поточної доби станом на 12.30 російсько-окупаційні війська відкривали вогонь шість разів. Російсько-окупаційні війська утрималися від застосування забороненого озброєння”, - сказав він.

Зокрема, за даними речника, на Луганському напрямку з 7.30 окупанти 15 хвилин з ручних протитанкових гранатометів обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил біля Зайцевого. А після дев’ятої години 10 хвилин вели вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї по українських позиціях в районі Кримського.

На Донецькому напрямку позиції українських військових біля Павлополя противник обстрілював зі стрілецької зброї. В районах Новогнатівки і Новотроїцького ворог застосував кулемети великого калібру. Обидва обстріли тривали по 15 хвилин. За словами Праути, неподалік Миколаївки також 15 хвилин окупанти вели вогонь по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил з автоматичного гранатомету.

Читайте також: Окупанти відкрили вогонь на ділянках розведення сил під Золотим та Богданівкою

“За наявною інформацією, від початку поточної доби втрат з нашого боку немає”, - повідомив речник, додавши, що підрозділи Об’єднаних сил надійно контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-