Окупанти прицільно обстріляли позиції ЗСУ біля п'яти населених пунктів, є поранений

Окупанти прицільно обстріляли позиції ЗСУ біля п'яти населених пунктів, є поранений

Укрінформ
Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 5 прицільних обстрілів позицій українських військовослужбовців, поранено одного бійця ЗСУ.

Про це розповів у суботу на брифінгу речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від початку поточної доби на лінії бойового зіткнення зафіксовано 5 прицільних обстрілів позицій наших воїнів з боку російсько-окупаційних військ... За наявною інформацією, від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів отримав поранення один захисник України. Воїна евакуйовано до військового мобільного госпіталю", - сказав Гуцуляк.

Читайте також: За добу на Донбасі 32 порушення "тиші", один воїн загинув, двоє поранені

За його інформацією, після 04.30 ранку на ділянці розведення сил та засобів поблизу н.п. Золотого наші воїни зафіксували розриви 4-х ворожих мін калібру 82 мм.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти вели збройні провокації в районах н.п. Хутір Вільний та Старогнатівка, з АГС — поблизу Новогнатівки, та зі стрілецької зброї — по захисниках Гнутового.

Гуцуляк також нагадав, що минулої доби в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України окупанти здійснили 32 прицільні обстріли позицій Об’єднаних сил.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець, двоє отримали поранення різних ступенів важкості.

Фото: Анна Чапала

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-