СБУ виявила на Донбасі схрони зі зброєю бойовиків

СБУ виявила на Донбасі схрони зі зброєю бойовиків

Укрінформ
У районі операції Об’єднаних сил працівники СБУ виявили схрони з військовими засобами ураження, залишені проросійськими бойовиками для проведення диверсій.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

“Неподалік лінії розмежування в місті Гірське, що на Луганщині, правоохоронці вилучили з колодязя у дворі нежилої оселі двадцять сім реактивних освітлювальних патронів, п’ять гранат Ф-1 та РГД-5, запал для гранат, понад сімсот набоїв різного калібру, чотири планки швидкого спорядження до автомата Калашникова, аптечку з медпрепаратами виробництва РФ та камуфльований одяг”, - ідеться в повідомленні.

За інформацією СБУ, схрон у 2014 році заклав бойовик угруповання "Призрак", який зараз перебуває в окупованому Первомайську в складі незаконного збройного формування.

Читайте також: На Луганщині виявили схрон з гранатометами

Іншу схованку зі зброєю виявлено в занедбаному будинку в селі Дача Бахмутського району Донеччини, де раніше розташовувалося угруповання так званої "народної міліції ДНР". Бойовики приховали протитанкову міну, два снаряди до гармати та майже 4 тисячі набоїв різного калібру.

Ведеться досудове розслідування у кримінальних провадженнях за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-