Прем’єр запевняє, що у Програмі діяльності уряду є все для протидії агресії

Прем’єр запевняє, що у Програмі діяльності уряду є все для протидії агресії

Укрінформ
Програма дій уряду на п’ять років містить усі необхідні завдання і цілі, спрямовані на забезпечення спроможності держави відбити будь-яку агресію.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у Верховній Раді, відповідаючи на запитання, чи готовий уряд виконувати всі необхідні завдання з оборони та національної безпеки України.

“У програмі містяться всі необхідні задачі і цілі, спрямовані на те, щоб у нас як у держави була можливість відбити будь-яку агресію”, - наголосив Гончарук.

Він додав, що на сьогодні всі завдання ще не виконані, тому потрібно постійно нарощувати спроможності Збройних сил, продовжувати співпрацю з НАТО.

Читайте також: "Турборежим" у роботі влади має залишитися в минулому – Гончарук

Разом з тим, він наголосив, що робота уряду сфокусована на економічній складовій, аби у Збройних сил були необхідні ресурси для нарощування боєздатності. “Тому пріоритетом нашим лишається економічне зростання. Це те, на чому ми робимо фокус”, - пояснив Прем'єр.

Він також нагадав, що Кабінет міністрів є лише однією складовою серед інших органів в системі виконавчої влади, які опікуються питаннями оборони. Тому уряд виконуватиме свої завдання в координації з Президентом, РНБО та іншими органами державної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-