Військовим потрібно дати належне фінансування на 2020 рік – Президент

Військовим потрібно дати належне фінансування на 2020 рік – Президент

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Київської області відвідав Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України, де оглянув військову техніку та спеціальне спорядження різних підрозділів МВС.

Про це повідомляє пресслужба Президента.

"Глава держави позитивно оцінив те, що більшість продемонстрованої техніки – українського виробництва. Він відзначив високу професійну підготовку підрозділів та заявив, що у державному бюджеті на наступний рік необхідно передбачити належне фінансування для військових", - йдеться у повідомленні.

"Зараз усі працюють над бюджетом. Державі залишається знаходити гроші для наших рятувальників, нацгвардійців та всіх військових, підтримувати їх", – сказав Володимир Зеленський. 

Як поінформували у пресслужбі, у рамках робочої поїздки Президент також переглянув спеціальні навчання Державної служби України з надзвичайних ситуацій і ознайомився з пожежно-рятувальною, спеціальною технікою та оснащенням сил ДСНС.

Читайте також: Зеленський відвідав навчання МВС

Він висловив сподівання, що продемонстровані підрозділами професійні навички застосовуватимуться при ліквідації надзвичайних ситуацій в усіх регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-