За відновленням мосту біля Станиці тепер можна стежити онлайн

За відновленням мосту біля Станиці тепер можна стежити онлайн

Відео
Укрінформ
Біля мосту в районі смт Станиця Луганська через річку Сіверський Донець встановлено вебкамеру, і процес ремонту мосту транслюється в онлайн-режимі.

Про це повідомляється на сайті Президента.

“За дорученням Президента України Володимира Зеленського біля зруйнованого мосту в районі смт Станиця Луганська через р. Сіверський Донець встановлено вебкамеру. Таким чином виконання ініціативи глави держави щодо відновлення переправи відбуватиметься прозоро та під суспільним контролем”, - ідеться в повідомленні.

Посилання на цілодобову трансляцію також розміщено на сайті Президента.

Читайте також: Пристайко назвав "формулу Зеленського" для врегулювання на Донбасі

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 2 вересня оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту у Станиці Луганській – після того як було розібрано блокпост на непідконтрольній українським військовим частині переправи.

Відновлення мосту через р. Сіверський Донець у районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов’язань України для покращення гуманітарної ситуації на лінії розмежування.

Згідно з графіком, до 11 жовтня 2019 року планується встановити тимчасову (обхідну) переправу, а до 27 листопада – відкрити основний міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-