Поблизу мосту в Станиці встановлять камеру спостереження

Поблизу мосту в Станиці встановлять камеру спостереження

Фото
Укрінформ
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький запропонував встановити додаткову камеру спостереження поблизу мосту на КПВВ «Станиця Луганська».

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Представники ОБСЄ стурбовані зривом окупаційною владою «ЛНР» реконструкції мосту у Станиці Луганській. З головою Луганської моніторингової команди СММ ОБСЄ Юккою Туононеном обговорили загальне становище вздовж лінії зіткнення, зокрема, у м. Щастя, та розмінування прилеглих територій», - написав Комарницький.

У зв’язку із загостренням безпекової ситуації для спільного моніторингу ремонтних робіт на об’єкті він запропонував встановити додаткову камеру відеоспостереження на вежі ОБСЄ.

«Наші пропозиції будуть передані на розгляд до головного офісу ОБСЄ у Києві. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться прискорити початок ремонтних робіт», - зазначив очільник Луганщини.

Як повідомляв Укрінформ, учасники Тристоронньої контактної групи на зустрічі в Мінську 17 липня дійшли порозуміння щодо ремонту й експлуатації мосту в Станиці Луганській.

Читайте також: Україна завершила розмінування біля мосту в Станиці – Сайдік

Згідно з досягнутими домовленостями сторони одночасно мають розпочати ремонт мосту: українська сторона відновить завалений проліт, а ОРЛО - покриття та огородження.

У середу, 31 липня, Тристороння контактна група домовилася про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій з 1 серпня.

Фото: Дарка Оліфер, Віталій Комарницький, facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-