“Гвоздики”, міномети й БМП: Sea Breeze 2019 завершують бойові стрільби

“Гвоздики”, міномети й БМП: Sea Breeze 2019 завершують бойові стрільби

Фото
Укрінформ
На заключному етапі міжнародних навчань «Сі Бриз-2019» зведена артилерійська група підрозділів морської піхоти ВМС ЗС України і США провели бойові стрільби.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони.

"У стрільбах взяли участь мінометні розрахунки, екіпажі самохідних артилерійських установок 2С1 «Гвоздика», бойових машин піхоти, а також розрахунки протитанкових засобів", - йдеться у повідомленні.

Основною метою в процесі проведення стрільб стала організація взаємодії між різними вогневими засобами для ефективного і прицільного ведення вогню. Кожній батареї і розрахунку було поставлено конкретне завдання і визначені цілевказівки. При цьому, за ввідними керівника навчань режим вогню змінювався. Стрільба велась по різних мішенях, з різної відстані як із закритих позицій, так і прямою наводкою.

Читайте також: Учасники Sea Breeze штурмували кораблі та звільняли заручників

Для знищення цілей підрозділи використовували дані артилерійської розвідки та коригувальників стрільби. Велику увагу було приділено відпрацюванню нормативів щодо виходу на рубіж ведення вогню, підготовці гармат і мінометів до стрільби, зміні позицій і відходу на запасний рубіж.

Всі розрахунки успішно впоралися з поставленими завданнями і продемонстрували в ході стрільб хорошу злагодженість і майстерність.

Sea Breeze 2019: стрільби морпіхів / Фото: Юлій Зозуля. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-