На Донеччину прибув черговий гуманітарний вантаж з Латвії

На Донеччину прибув черговий гуманітарний вантаж з Латвії

Укрінформ
На Донеччину удванадцяте прибув гуманітарний вантаж з Латвії - текстиль, одяг та взуття для жителів Слов'янська й Авдіївки.

Про це повідомив у Faсebook голова Донецької обласної держадміністрації Олександр Куць.

"Дванадцятий гуманітарний вантаж з Латвії доправили на Донеччину Повноважний посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс та головний капелан Національних Збройних сил Латвії Елмарс Плявіньш", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Куць, текстиль, одяг і взуття для дорослих та дітей збирали неурядові організації Швеції, Міністерство оборони, Збройні сили та громадяни Латвії.

Очільник області нагадав, що вже шостий рік поспіль, від початку російської збройної агресії, збройники Латвії надають допомогу населенню, що потерпає від війни, і дітям військовослужбовців ЗСУ.

Читайте також: Клімкін повідомив про відновлення переговорів ТКГ у Мінську

Під час нинішнього візиту головний капелан Збройних сил Латвії Елмарс Плявіньш проведе семінари з професійної підготовки для капеланів Нацгвардії України та поспілкується з особовим складом Збройних сил України.

Куць подякував благодійникам і підкреслив, що головною для жителів Донечини є моральна підтримка з боку європейських друзів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-