Окупанти стріляли із важкої артилерії біля трьох населених пунктів

Окупанти стріляли із важкої артилерії біля трьох населених пунктів

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил із заборонених зразків зброї.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

“Від початку поточної доби, станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три збройні провокації з боку противника. В усіх трьох випадках російсько-окупаційні війська відкривали вогонь із заборонених зразків зброї... Станом на зараз ситуація в районі проведення операції цілком контрольована українськими підрозділами, втрат з початку поточної доби немає”, - повідомив речник.

Читайте також: Під Горлівкою зафіксували систему глушіння мобільного зв'язку - ОБСЄ

Він уточнив, що з 07.05 і до 08.00 ранку противник обстріляв з мінометів та артилерії позиції українських військ у районі населених пунктів Лебединське та Водяне, випустивши в бік позицій українських захисників п’ятнадцять снарядів зі ствольної артилерії 122-го калібру, а також двадцять вісім мін з міномету калібру 120 мм. Обстріли велися з напрямку Саханки та Азову відповідно.

Згодом, о 10.15 противник відкрив мінометний вогонь у бік оборонних позицій Об’єднаних сил неподалік села Шуми, витративши п’ятнадцять мін 82-го калібру. Вогонь вівся з боку шахти Гагаріна. У відповідь українські військові застосували озброєння БМП, повідомив речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-