Винагороду для учасників операції Об’єднаних сил збільшили на 5 тисяч

Винагороду для учасників операції Об’єднаних сил збільшили на 5 тисяч

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про збільшення розмірів винагород за участь в операції Об’єднаних сил.

Про це йдеться на сайті Міноборони.

Зокрема, з 1 травня 2019 року розмір винагороди за участь в ООС збільшено на 5 тис. грн військовослужбовцям, які перебувають на лінії бойового зіткнення, та на 1 тис. грн — в інших районах проведення ООС.

Таким чином, мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця-контрактника, який залучений до участі в ООС, буде становити на першій лінії 27 300 грн, в інших районах проведення операції — 16 800 грн; командира взводу — на першій лінії від 31 100 грн, в інших районах від 20 600 грн; командира батальйону - від 35 500 грн на першій лінії та від 25 000 грн в інших районах.

Командир бригади, який виконує завдання на лінії бойового зіткнення, отримуватиме мінімальне грошове забезпечення у сумі 42 000 грн, а в інших районах проведення операції — 31 500 грн.

Читайте також: Призначення нового командуючого ООС генерала Сирського: хто він і що це означає?

Зазначене підвищення відбувається в плановому порядку в межах виділених у 2019 році в держбюджеті коштів на утримання Збройних сил за напрямом видатків на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям та не потребує додаткового виділення бюджетних коштів або перерозподілу з інших статей видатків, повідомили в Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко 6 травня заявив, що доручив збільшити доплати до грошового забезпечення військовослужбовців, які перебувають на передовій, ще на 5 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-