Кривонос обговорить у США реформу української армії

Кривонос обговорить у США реформу української армії

Укрінформ
Заступник секретаря РНБО України Сергій Кривонос перебуває з візитом у США, де передбачена його участь у засіданні українсько-американської Комісії з обміну інформацією про розробки і дослідження у сфері військово-технічного співробітництва.

Про це повідомляється на сайті РНБО.

"Окрім того, передбачені зустрічі Кривоноса з директором Агентства Міноборони США з питань міжнародного безпекового співробітництва Чарлзом Хупером, зі старшим радником США з питань реформування українського оборонно-промислового комплексу Дональдом Вінтером, із заступником помічника міністра оборони США з питань України, Росії і Євразії Лорою Купер, з керівником проектів в Європі та Євразії Агентства МО США з питань захисту технологій Дж. Чікі, з експертами Інституту оборонного аналізу (IDA), під час яких обговорюватимуться питання реформування українського військово-промислового комплексу (ВПК); з представниками американських оборонних компаній, експертами та фахівцями у сфері кібернетичного захисту", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укроборонпром підписав меморандум з Туреччиною про експорт озброєнь та технології

Також Кривонос 8 травня з 21:20 по 22:00 (за київським часом) дасть інтерв'ю інформаційному агентству "Голос Америки" у прямому ефірі програми "Актуальні події".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-