Посол Британії привітала ухвалення змін до

Посол Британії привітала ухвалення змін до "протимінного" закону

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф привітала рішення Верховної Рада, яка ухвалила правку до Закону "Про протимінну діяльність в Україні" щодо удосконалення механізмів залучення фінансування заходів протимінної діяльності".

Про це вона написала у Twitter.

“Дякую й вітаю Верховну Раду за схвалення правки, пов'язаної з розмінуванням, яка дозволить надання подальшої прямої донорської допомоги Україні”, - повідомила Гоф.

Вона також додала, що Велика Британія продовжуватиме підтримувати гуманітарне розмінування в Україні, адже ці зусилля рятують українські життя.

Раніше Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про протимінну діяльність в Україні" щодо удосконалення механізмів залучення фінансування заходів протимінної діяльності". Закон удосконалює положення Закону “Про протимінну діяльність в Україні”, які регулюють питання фінансування заходів протимінної діяльності, шляхом запровадження норм, які дозволяють операторам протимінної діяльності здійснювати залучення фінансових ресурсів безпосередньо від донорів.

Читайте також: Посольство США привітало ухвалення змін до "протимінного" закону

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила Закон “Про протимінну діяльність в Україні” 6 грудня 2018 року. Президент України Петро Порошенко підписав закон 22 січня 2019 року. Текст документа було оприлюднено в офіційному виданні Верховної Ради “Голос України” 24 січня 2019 року, а наступного дня він набув чинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-