Морський спецназ ЗСУ відпрацьовує ведення ближнього бою

Морський спецназ ЗСУ відпрацьовує ведення ближнього бою

Фото
Укрінформ
Бійці 73-го морського центру спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних сил України в рамках тренувань VBSS (visit, board, search and seizure) в складі абордажних груп відпрацьовують ведення ближнього бою (Close Quarter Battle, CQB).

Про це повідомляє прес-служба 73-го морського центру ЗСУ на офіційній сторінці у Facebook.

"Особливістю ближнього бою (CQB) на кораблях у трюмах є те, що він може відбуватись у приміщеннях без освітлення або в умовах, коли команда веде боротьбу за живучість корабля. У випадку розвідників морського центру місце дії - трюми кораблів, на яких відпрацьовуються дії в рамках тренувань VBSS (visit, board, search and seizure)", - зазначається в повідомленні.

Морський спецназ ЗСУ відпрацьовує ведення ближнього бою / Фото: FB

Сьогодній етап навчання є четвертою частиною тренувань на воді, розпочатих 12 квітня, в яких беруть участь бійці морського центру. Два тижні тому розвідники відпрацьовували висадку на судна з повітря з метою їх захоплення, що є однією з основних складових морських абордажних дій. А 17 квітня спецпризначенці навчались діям на воді із захоплення суден силами абордажних груп у рамках тренувань VBSS.

Читайте також: Прикордонники отримають чотири безпілотні авіаційні комплекси

Як повідомлялося, 73-й морський центр спеціального призначення ЗСУ сформовано на базі 7-ї Окремої бригади спеціальних операцій. Морські спецпризначенці - це військова еліта держави, що складається з трьох складових компонентів - Морська компонента, Повітряно-десантна і Сухопутна.

Фото: 73 морський центр спеціального призначення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-