На Донбасі активізувались російські розвідгрупи

На Донбасі активізувались російські розвідгрупи

Укрінформ
Командування російсько-окупаційних військ активізувало застосування розвідувальних груп та збільшило кількість засад у «сірій зоні».

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Максим Праута з посиланням на інформацію головного управління розвідки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ активізувало застосування розвідувальних підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Зокрема, збільшено кількість розвідувальних груп для розвідки передових позицій підрозділів Об’єднаних сил”, - зазначив речник.

За словами Праути, противник також намагається забезпечити безперервність та посилення розвідки шляхом облаштування додаткових постів технічного спостереження, оснащених експериментальними засобами розвідки та іншим обладнанням з обробки і передачі інформації російського виробництва.

Читайте також: Окупанти чотири рази порушили "Великоднє перемир'я", втрат немає

Крім того, в Міноборони зазначили, що збільшилась інтенсивність залучення розвідувальних підрозділів противника для організації засад у так званій «сірій зоні». Особовому складу цих підрозділів дозволено на свій розсуд відкривати вогонь по позиціях Об’єднаних сил із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-