У Зеленського пояснили, як вирішать ситуацію з добровольцями без посвідчень УБД

У Зеленського пояснили, як вирішать ситуацію з добровольцями без посвідчень УБД

Укрінформ
Член команди кандидата на пост Президента Володимира Зеленського, експерт з безпеки і оборони Іван Апаршин наголосив, що по кожному добровольцю, які досі не отримали посвідчення УБД, буде персонально прийняте рішення.

Про це він написав у своєму блозі на OBOZREVATEL.

"Окреме питання - добровольці. Всі громадяни України, які брали участь у відсічі агресії і які до цього часу ще не отримали посвідчення УБД або документально не підтверджено, що вони є учасниками бойових дій - по кожному персонально буде вивчено стан його справ і по кожному персонально буде прийняте рішення. Персонально", - наголосив він.

Апаршин додав, що до цього планують залучити добровольців.

Експерт також зазначив, що держава повинна забезпечити достойне життя військовослужбовця і під час служби, і після звільнення у запас або відставку.

Читайте також: Корупція, здача Криму та війна на Донбасі: у Зе-команді анонсували "посадки"

"Службове побутове житло – у найкоротші строки. Соціальний пакет для військовослужбовців, куди входить медичне страхування, можливість навчання у вищих військових навчальних закладах, підтримка сімей військовослужбовців і так далі", - пообіцяв він.

В Україні 21 квітня відбулося повторне голосування на чергових виборах Президента України. За результатами опрацьованих ЦВК понад 99% електронних протоколів, Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів виборців, Петро Порошенко - 24,46% голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-