Ракети

Ракети "Нептун" розмістять на кораблях ВМС і берегової охорони

Укрінформ
Стратегія Військово-морських сил Збройних сил України до 2035 року спрямована на нарощування військово-морських спроможностей нашої держави.
Про це Президент Петро Порошенко сказав на зустрічі з військовослужбовцями ВМС України та членами родин полонених військових моряків, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розроблена з партнерами Стратегія Військово-морських сил до 2035 року спрямована на нарощування військово-морських спроможностей України. І ми вже приступили до реалізації завдань її першого етапу – встановлення контролю над нашими територіальними водами та поза їхніми межами", - сказав Порошенко.

Читайте також: На Одещині випробували ракетний комплекс «Нептун»

Президент України взяв участь у випробуваннях новітньої української розробки комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських та берегових цілей "Нептун". Черговий етап випробування, яке відбулося на державному випробувальному полігоні ЗСУ, пройшов успішно. "Сьогодні на полігоні відбулися успішні випробування українських крилатих ракет, які призначені для посилення оборони України. Вони будуть розміщені на кораблях українського військового флоту і в підрозділах берегової охорони", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-