На Донбасі окупанти набирають загони

На Донбасі окупанти набирають загони "поліцаїв" - розвідка

Укрінформ
Окупаційні адміністрації в ОРДЛО створюють спецзагони для недопущення випадків громадської непокори населення під час виборів Президента України.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію від Головного управління розвідки Міноборони.

"Російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованій території Сходу України вживає заходів для недопущення випадків громадської непокори населення під час виборів Президента України. Для посилення адміністративно-поліцейського режиму у населених пунктах тимчасово окупованої території Донецької та Луганської областей створюються спеціальні загони", - повідомив він.

При цьому, як зазначається, перевірку на лояльність до окупаційного режиму та підготовку кандидатів у ці загони здійснюють представники так званих "міністерств державної безпеки" під керівництвом інструкторів ФСБ РФ.

Читайте також: Кучма обговорив з Йованович виборчу кампанію та війну на Донбасі

Гуцуляк також зазначив, що російським окупаційним командуванням передбачається використовувати зазначені загони згодом як резервні підрозділи у складі з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-