На Донбас прибули 9 вантажівок з гумдопомогою від Червоного Хреста

На Донбас прибули 9 вантажівок з гумдопомогою від Червоного Хреста

Укрінформ
Минулої доби через КПВВ “Новотроїцьке” 9 вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста перевезли 140 тонн товарів для жителів Донецької та Луганської областей на тимчасово окуповану територію в якості гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Через КПВВ “Новотроїцьке” на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 9 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької та Луганської областей продукти харчування, канцелярське приладдя, будівельні матеріали та обладнання, загальною вагою 140 тонн”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі застрягли 300 авто

Крім того, учора прикордонники Краматорського загону спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ “Мар’їнка” завадили спробі переміщення через лінію розмежування з порушенням встановлених правил одягу, взуття та біжутерії на загальну суму 41 тисяча гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення оформлення справи про адміністративне правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-