На кордоні стоять російські дивізії, готові до вторгнення — Порошенко

На кордоні стоять російські дивізії, готові до вторгнення — Порошенко

Укрінформ
Після незаконної анексії Криму й агресії на Сході України слід абсолютно реально сприймати загрозу російського вторгнення в нашу державу.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку Івано-Франківської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз на кордоні стоять (російські. - ред.) дивізії, готові до вторгнення. І після незаконної анексії Криму, після агресії проти нашої держави на Сході ми маємо абсолютно реально сприймати цю загрозу", - сказав Порошенко.

Він констатував, що на лінії фронту щодня відбуваються збройні провокації та обстріли, в результаті яких і вчорашньої ночі, і сьогодні загинули по одному українському військовослужбовцю.

Читайте також: Наєв сказав, від чого залежатиме доля України у разі повномасштабної агресії РФ

"А ще Кремль відмовляється виконувати взяті на себе міжнародні зобов'язання, і бери хоч свободу мореплавання у Керченській протоці, хоч виконання Мінських угод, хоч деокупацію Азовського моря, хоч повернення українського суверенітету в Крим, - Кремль продовжує гібридну війну проти нашої держави. І про все це я нагадую напередодні 31 березня, бо нам треба бачити справжню ставку на цих виборах", - акцентував глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-