Росія збільшила поставки боєприпасів та палива на Донбас — розвідка

Росія збільшила поставки боєприпасів та палива на Донбас — розвідка

Укрінформ
Із початку поточного тижня збільшились обсяги поставок з території Росії боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та іншого військового майна для забезпечення російсько-окупаційних військ на окупованій частині Донбасу.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

"З початку цього тижня збільшились обсяги поставок з території Росії боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та іншого військового майна для забезпечення з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - повідомив Праута.

Крім того, за його словами, новопризначені за ротацією кадрові російські офіцери активізували діяльність щодо підвищення рівня укомплектованості підрозділів особовим складом за рахунок призову місцевого населення за так званою "спрощеною процедурою", у тому числі й за рахунок осіб, непридатних до військової служби за станом здоров’я.

Читайте також: Окупанти обстріляли Травневе й Богданівку, втрат немає

Водночас, для запобігання проявам невдоволення діями російсько-окупаційних військ з боку місцевого населення окупаційні адміністрації активізували розповсюдження неправдивої та викривленої інформації про начебто загрозу наступу ЗС України, повідомив Праута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-