Українські БМП “перевзують” у вітчизняні гусениці

Українські БМП “перевзують” у вітчизняні гусениці

Укрінформ
Державне підприємство “Завод ім. Малишева” розпочав виробництво нових гусениць для БМП зі спеціальних сталей українського виробництва. Продукція вже успішно пройшла випробування.

Про це повідомляє прес-служба “Укроборнпрому”.

“ДП "Завод ім. Малишева", що входить до складу ДК "Укроборонпром", у рамках програми імпортозаміщення освоїв та розпочав серійне виробництво нових гусениць для БМП зі спеціальних сталей українського виробництва”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, перші комплекти нових гусениць пройшли випробування у військових частинах Міноборони, під час яких БМП на нових гусеницях здолала понад 1000 км бездоріжжям та дорогами з твердим покриттям без жодної поломки чи відмов. Для пуску виробництва Завод ім. Малишева освоїв спеціальні технологічні процеси у замкнутому циклі та створив нову виробничу лінію.

Читайте також: На Дніпропетровщині стартували тактичні навчання сил ООС

Окрім того, в Укроборонпромі нагадали, що Завод ім. Малишева також освоює зварювання корпусів бронетранспортерів БТР-4 та БТР-3 з метою розширення їх виробництва. Ці та інші роботи, проведені у 2018 році, дозволили розширити номенклатуру продукції заводу для потреб українського війська, збільшити фінансові показники підприємства та підвищити зарплату для всіх працівників харківського підприємства на 20%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-